مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

سرقت ۱۰ میلیاردی از بهشت زهرا

رئیس پلیس آگاهی تهران از دستگیری ۱۰ سارق و مالخر کابل و برق از بهشت زهرا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی گودرزی پور رئیس پلیس آگاهی تهران گفت: اواسط شهریور ماه امسال یک فقره پرونده سرقت کابل برق به همراه یک نفر سارق از کلانتری ۲۰۵ بهشت زهرا به پایگاه دهم پلیس آگاهی واصل شد.

 

وی افزود: مأموران کلانتری حین گشت زنی در محدوده بهشت زهرا متوجه می‌شوند یک نفر مرد جوان حدوداً ۳۰ ساله در حال سرقت کابل برق است که بلافاصله با اقدامات پلیسی وی دستگیر شد.

 

این مقام ارشد انتظامی ابراز داشت: در تحقیقات مقدماتی از سارق جوان ضمن اعتراف به سرقت گفت که من به اتفاق ۵ نفر دیگر از همدستانم اقدام به سرقت از دکه‌های سوپرمارکت، سیم و کابل برق و ترانس از بهشت زهرا می‌کردیم.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران ادامه داد: کارآگاهان با توجه به اطلاعات به دست آمده سریعاً با هماهنگی قضائی طی یک عملیات همزمان و در یک روز ۵ سارق و همدست سرکرده باند در محدوده "باقرشهر" تهران دستگیر کردند.

 

وی گفت: در بازجویی‌های پلیسی هر ۴ سارق به سرقت معترف شدند و گفتند: ما در ساعات خلوت اقدام به سرقت می‌کردیم سپس اموال را به ۴ مال‌خر می‌فروختیم و پول حاصله را بین خودمان تقسیم می‌کردیم.

 

وی ابراز داشت: به دنبال اعترافات اعضای باند سرقت بلافاصله کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی موفق به دستگیری هر ۴ نفر خریدار اموال مسروقه در جنوب تهران شدند در تحقیقات اولیه به جرم خود معترف شدند.

 

سردار ولیپور گودرزی گفت: با توجه به دستگیری تمامی اعضای باند سرقت و اعتراف صریح به جرم خود برابر برآورد اولیه ارزش ریالی سرقت این باند بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال طی مدت ۴ ماه می‌باشد./ مهر

ارسال نظر