سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

سرقت ۱۰ میلیاردی از بهشت زهرا

رئیس پلیس آگاهی تهران از دستگیری ۱۰ سارق و مالخر کابل و برق از بهشت زهرا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی گودرزی پور رئیس پلیس آگاهی تهران گفت: اواسط شهریور ماه امسال یک فقره پرونده سرقت کابل برق به همراه یک نفر سارق از کلانتری ۲۰۵ بهشت زهرا به پایگاه دهم پلیس آگاهی واصل شد.

 

وی افزود: مأموران کلانتری حین گشت زنی در محدوده بهشت زهرا متوجه می‌شوند یک نفر مرد جوان حدوداً ۳۰ ساله در حال سرقت کابل برق است که بلافاصله با اقدامات پلیسی وی دستگیر شد.

 

این مقام ارشد انتظامی ابراز داشت: در تحقیقات مقدماتی از سارق جوان ضمن اعتراف به سرقت گفت که من به اتفاق ۵ نفر دیگر از همدستانم اقدام به سرقت از دکه‌های سوپرمارکت، سیم و کابل برق و ترانس از بهشت زهرا می‌کردیم.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران ادامه داد: کارآگاهان با توجه به اطلاعات به دست آمده سریعاً با هماهنگی قضائی طی یک عملیات همزمان و در یک روز ۵ سارق و همدست سرکرده باند در محدوده "باقرشهر" تهران دستگیر کردند.

 

وی گفت: در بازجویی‌های پلیسی هر ۴ سارق به سرقت معترف شدند و گفتند: ما در ساعات خلوت اقدام به سرقت می‌کردیم سپس اموال را به ۴ مال‌خر می‌فروختیم و پول حاصله را بین خودمان تقسیم می‌کردیم.

 

وی ابراز داشت: به دنبال اعترافات اعضای باند سرقت بلافاصله کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی موفق به دستگیری هر ۴ نفر خریدار اموال مسروقه در جنوب تهران شدند در تحقیقات اولیه به جرم خود معترف شدند.

 

سردار ولیپور گودرزی گفت: با توجه به دستگیری تمامی اعضای باند سرقت و اعتراف صریح به جرم خود برابر برآورد اولیه ارزش ریالی سرقت این باند بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال طی مدت ۴ ماه می‌باشد./ مهر

ارسال نظر